Casablanca: Arrestatie van kruidenier die van pedofilie wordt beschuldigd

marokko
4
27 jun '18
Een 11-jarige jongen wist net op tijd te ontkomen aan zijn misselijkmakende praktijken

Een man die werd beschuldigd van pedofilie werd gearresteerd in Casablanca. Het gaat om een kruidenier die probeerde een 11-jarig kind seksueel te misbruiken.

De politie van Casablanca heeft een persoon, verdacht van daden van pedofilie gearresteerd meldt Assabah. De verdachte zou een 11-jarige jongen in zijn supermarkt hebben proberen te misbruiken. Assabah beweert dat de onderzoeksrechter de verdachte op zondag heeft gearresteerd en dat hij in de Oukacha-gevangenis vast zit. Dit in afwachting van zijn hoorzitting waarbij waarschijnlijk meerdere jonge slachtoffers hun verhaal zullen doen. 

De krant geeft aan dat de moeder van het kind opmerkte dat hij zich rustig en anders gedroeg nadat haar zoon van de kruidenierswinkel kwam. Toen ze hem om uitleg vroeg, vertelde de jongen dat de winkelier hem had gevraagd om hem te helpen het bedrag van sommige rekeningen te berekenen. Om hem aan te moedigen het pand te betreden, prijsde hij hem door te zeggen dat hij zeer goed was. Toen ze uit het zicht verdwenen probeerde de kruidenier hem te misbruiken. Het kind werd bang en rende weg.

Toen hij thuiskwam durfde hij niet over de gebeurtenis met zijn moeder te praten. Maar toen ze merkte dat haar zoon zeer angstig en afwezig was, wist zij hem over te halen om zijn verhaal te doen. Assabah voegt eraan toe dat de vader erg boos werd op de beschuldigde. Enkele vrienden slaagden er echter in hem te kalmeren en adviseerden hem een ​​klacht tegen hem in te dienen.

Zodoende werd de man gearresteerd door de politie in het district Sour Jdid, die hem doorverwees naar de gerechtelijke politie van Anfa waar hij werd verhoord met het slachtoffer voordat hij werd gearresteerd.

De dagbladen melden dat de verdachte dertiger is en zich bezighoudt met drugs.

© Redactie 2018
marokko
casablanca
pedofiel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi