'Landskampioen Griekenland ziet geschikte versterking in Tannane'

marokko
2
2 jul '18
De Marokkaans-international heeft met uitzondering van zijn eerste seizoen bij Saint-Étienne nog weinig laten zien bij de recordkampioen van Frankrijk.

Als we de geruchten in de Griekse media mogen geloven dan is er in ieder geval één club die tijdens deze zomerse transferwindow zich wil gaan versterken met de 24-jarige Ousamma Tannane. De rechtsbuiten kwam ondanks enkele competitieoptredens aan het begin van het vorige seizoen toch in aanmerking voor een verhuur. Toenmalig coach Óscar Garcia gaf in september van het vorige kalenderjaar groen licht voor de tijdelijke overgang naar degradatiekandidaat Las Palmas. Daar vertrok de aanvaller uiteindelijk, ondanks dat beide partijen een koopoptie in de huurovereenkomst hadden opgenomen, via de achterdeur. Mede door een handgemeen met teamgenoot Loïc Rémy kon de voormalig speler van Heracles Almelo zich vroegtijdig weer melden bij zijn contractclub. 

Nu lijkt het er dus op dat Tannane kan gaan uitkijken naar een nieuw buitenlands avontuur. Regerend landskampioen AEK Athene zou een geschikte versterking zien in de international, zijn contract bij de recordkampioen van Frankrijk loopt nog tot medio 2020. 

Photocredit: UD Las Palmas

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
ousamma tannane
saint étienne
aek athene
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi