Hadji: 'Kan niet zeggen of Renard aanblijft of vertrekt'

marokko
0
2 jul '18
Anders dan waar verschillende Marokkaanse media mee berichtten de afgelopen dagen, blijft het behouden van Hervé Renard als bondscoach nog altijd onzeker.

Oud-international en huidig assistent-bondscoach Mustapha Hadji weet het zelf ook niet, zo tekent hij op tegenover het Marokkaanse Akhbar Al Yaoum. Na de vroege uitschakeling op het nog lopende WK (red. 2 verliespartijen en een knap gelijkspel tegen Spanje) gonst het van de geruchten rondom de oefenmeester van het vlaggenschip van de Marokkaanse voetbalbond FRMF, het A-elftal. Zo zouden zowel Renard als bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa binnenkort met elkaar om de tafel gaan zitten om Marokko's korte aanwezigheid op deze eindronde te evalueren en tevens de blik naar de toekomst te richten. Of de 49-jarige Fransman zelf oog heeft voor een langer verblijf in Marokko is nog onduidelijk, zo blijkt ook uit de woorden van Hadji. 

''Hoop dat hij blijft, heeft veel voor het Marokkaanse voetbal betekend''
Deel uitmakend van de technische staf van voormalig bondscoach Badou Zaki, bleef Hadji ook onder het bewind van Renard behouden. Een langer verblijf van de geroemde coach zou het beste zijn, aldus Hadji: ''Kan niet zeggen of hij aanblijft of vertrekt, simpelweg omdat ik het zelf niet weet en dus niet op de hoogte ben van hoe hij z'n toekomst ziet. Hoop natuurlijk dat hij blijft, heeft veel voor het Marokkaanse voetbal betekend. Maar los van wie er vertrekt of blijft, het belangrijkste is dat het elftal zich op deze manier blijft ontwikkelen.''
Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
mustapha hadji
hervé renard
wk 2018
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi