Transfer Talks: 'El Ahmadi voert gesprekken met Franse promovendus'

marokko
0
3 jul '18
Het zou dus heel goed kunnen dat deze Marokkaanse routinier volgend seizoen in de hoogste Franse voetbalafdeling is te bewonderen!

Als we Franse tak van Yahoo Sport mogen geloven dan is Karim El Ahmadi momenteel in gesprek met Ligue 1-promovendus Stade Reims, de inmiddels 33-jarige middenvelder gaf al na afloop van de krachtmeting met Spanje aan (red. 2-2, groepsfase WK 2018) dat de kans heel klein is dat hij komend seizoen weer in het shirt van Feyenoord te zien zal zijn. Bij die club staat de Marokkaans-international nog één seizoen onder contract, mocht de middenvelder het eens worden met Reims dan rest dus alleen de overeenstemming over een transferbedrag met de Rotterdammers. Tijdens het nog lopende WK kwam de 53-voudig international zoals verwacht 3 keer voor in het strijdplan van bondscoach Hervé Renard, alledrie de keren als basiskracht. 

Stade Reims is echter niet de enige geïnteresseerde formatie, eerder zouden ook het Saoedische Al-Ittihad en het Turkse Bursaspor hun oog hebben laten vallen op het jeugdproduct van FC Twente. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
karim el ahmadi
stade reims
ligue 1
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi