Salé: Auto gestolen met peuter aan boord

marokko
0
4 jul '18
De autodief deed zich voor als behulpzame man maar ging er vandoor met auto en peuter die in de auto zat

Een autodief in Salé stal een auto zonder te weten dat er nog een peuter inzat. Het verhaal is echter goed afgelopen, het kind werd veilig en gezond gevonden.

Het gebeurde, meldt Assabah, in de wijk Bettana, Salé op donderdagavond. Die avond had een vader die samen met zijn kind ergens naartoe reed autopech. Het was op dit punt dat hij werd benaderd door een persoon die aanbood om hem te helpen zijn auto te starten. Toen dit gelukt was ging hij er met de auto vandoor waar de peuter nog inzat.

De geschrokken vader belde snel de politie wiens verschillende diensten op maximale waakzaamheid werden gesteld, inclusief inlichtingendiensten, voegt de krant eraan toe. De dief was weggegaan met de telefoon van de eigenaar in de gestolen auto, de onderzoekers belden onophoudelijk tot hij de telefoon opnam. De autodief en ontvoerder van de baby verklaarden uiteindelijk aan de politie die hem belde dat hij de auto bij de luchthaven van Rabat-Salé had achtergelaten. De baby werd veilig teruggevonden, meldt Assabah die eraan toevoegt dat de dief alle waardevolle bezittingen die in de auto lagen had gestolen.

Dankzij de tussenkomst van de experts van het DGSN en geavanceerde technologieën, is de dief al geïdentificeerd. De man had al meerdere strafbare feiten gepleegd en wordt nu actief gezocht door de bevoegde autoriteiten.

© Redactie 2018
marokko
salé
autodief
peuter
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi