Casablanca: Nieuwe generatie tolstations toegankelijk voor automobilisten

marokko
0
5 jul '18
Het ADM geeft te kennen dat de tolstations het resultaat zijn van een nieuw innovatief ontwerp

Goed nieuws voor gebruikers van het snelwegtraject Casablanca-Settat, het tolstation van de volgende generatie is volledig operationeel.

De Marokkaanse nationale autosnelwegmaatschappij (ADM) heeft zojuist de opening aangekondigd van een nieuw full-service tolstation, op kilometerpunt 21, aan de Berrechid Nord Interchange.

Dit station is het resultaat van een nieuw, innovatief ontwerp tolstations zegt ADM in een verklaring. Met een capaciteit van 18 rijstroken en toegangen ingesteld op 2 × 3, zal dit structureringsproject het werk overnemen van het oude station, dat beperkt was tot 12 rijstroken.  
Het nieuwe tolstation zal daarom exclusief het oude station aan de snelweg Marrakech-Casablanca wijden, wat zowel de capaciteit als de vlotheid van het verkeer aanzienlijk zal verbeteren. Het werd in recordtijd uitgevoerd voor een totaalbedrag van ongeveer 100 miljoen dirham. Het verwachte verkeersvolume bij de ingebruikname van het nieuwe station wordt geschat op 4500 voertuigen in de richting van Casablanca-Berrechid en 13.500 in de richting van Casablanca-Settat, bericht Lefr360.


© Redactie 2018
marokko
tolstations
casablanca
settat
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi