Fez: Vrouw steekt man neer die ze beschuldigd van verkrachting

marokko
0
5 jul '18
De man werd neergestoken door de vrouw en overleed later aan zijn verwondingen

Een video die dinsdag is gepubliceerd op social media heeft voor veel verontwaardiging gezorgd bij de kijkers. Een man, omringd door geschokte voorbijgangers, baad in zijn bloed nadat hij is gestoken door een vrouw die een paar meter van hem staat bij Hay Lesmella in Fez.

In de video geeft de vrouw rustig haar misdaad toe aan de aanwezigen. "Als er gerechtigheid was, had ik dat niet gedaan, hij heeft mij verkracht. Ik heb alle papieren van de klacht die ik heb ingediend, ik heb alles, maar er is niets gedaan", verklaart ze door de vele vragen van de mensen om haar heen. "Zoals hij mijn hart gebroken heeft wou ik ook zijn hart breken", voegt ze eraan toe.

Als de vrouw in haar verklaring verzekert dat zij de jongeman niet kent, beweren andere dat de twee mensen een relatie hadden en dat het incident een vergelding zou zijn. Volgens hen wenste de vrouw wraak te nemen op deze man die haar had verlaten voor een ander.

De jongeman die werd vervoerd naar de Hassan II ziekenhuis stierf onderweg voordat hij op de eerste hulp arriveerde, volgens het medium Fes24. Zijn lichaam zal worden overgebracht naar het mortuarium van het Ghassani Regional Hospital voor autopsie. De politie was snel ter plaatse om de vrouw te arresteren.

© Redactie 2018
marokko
fez
verkrachting
moord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi