Dief gevonden die youtubster in Chef Chaouen had beroofd

marokko
0
5 jul '18
Susi Cruz is een Duitse wereldreiziger die met haar busje de wereld rondreist

De stalker en dief van Susi Cruz werd gearresteerd in Chefchaouen en in hechtenis genomen, het ging om een valse gids.  Goed nieuws voor de Youtubster Susi Cruz, wiens video over haar incident in Chefchaouen circuleert op veel sociale netwerken. De stalker en dief werd gearresteerd door de autoriteiten en in hechtenis genomen voor verder onderzoek.  Het volgende staat in een persbericht van DGNS: "De onderzoeken die werden uitgevoerd onder toezicht van de officier van justitie konden de persoon die het onderwerp was van de klacht identificeren. Uit hetzelfde onderzoek kwam naar voren dat de persoon in kwestie werkte als een valse gids en drugs in zijn bezit had.
De portemonnee van Susi Cruz werd gevonden door een Marokkaanse burger en afgegeven op het politiebureau van de stad. De autoriteiten van Chef Chaouen probeerden de youtubster via haar accounts op sociale netwerken te bereiken om haar portemonnee terug te geven maar het mocht niet baten.
De autoriteiten zullen er echter voor zorgen "om de persoonlijke spullen te verstrekken aan het slachtoffer en de dader voor het gerecht te brengen." Met het oog op de uitgevoerde onderzoeken heeft het DGSN nog geen beslissing genomen over deze vermeende diefstal van de portemonnee en bevind het zich nog in de onderzoeksfase, "vervolgt het DGSN.

© Redactie 2018
marokko
youtubster
susi cruz
chef chaouen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi