Tiznit: Man steekt zijn vrouw neer na smaakloze tajine

marokko
0
6 jul '18
De man stak zijn vrouw meerdere malen met een mes vanwege herhaaldelijke smakeloze tajines.

Volgens het dagblad Al Ahdath speelde dit voorval zich afgelopen dinsdag af in douar Issaffen in de cirkel van Anzi rond Tiznit. Het echtpaar kibbelde wel vaker omdat de man de tajine van zijn vrouw herhaaldelijk als smakeloos beoordeelde. Maar op de dag van de tragedie steeg de toon op verschillende manieren tussen de woedende echtgenoot en de vrouw die hem beschuldigde van muggenziften en het zoeken naar problemen.

De man ging vervolgen naar de keuken en kwam terug met een mes om zijn vrouw in de borst, buik en ledematen te steken, aldus Al Ahdath. Toen hij zag dat zijn vrouw veel bloed had verloren en niet meer schreeuwde, dacht hij dat hij iets onherstelbaars had gedaan. Als gevolg daarvan besloot hij zijn leven te beëindigen door zichzelf in een put naast zijn huis te gooien.

Volgens Al Ahdath klopten de buren, die aanvoelden dat er iets abnormaals was gebeurd, op de deur van het paar waarna ze naar binnen gingen en de vrouw badend in een plas bloed vonden. Ze merkten op dat ze nog steeds ademde en waarschuwde de autoriteiten die het slachtoffer naar de spoedeisende hulp evacueerden.

Andere buren zorgden ervoor dat de man uit de put werd gehaald. Hij leefde nog steeds, ondanks zijn wonden en blauwe plekken.

De gendarmes waren uiteindelijk in staat om het echtpaar in kwestie te ondervragen alvorens het dossier aan de officier van justitie over te dragen.

Een opmerkelijk verhaal dus uit de omgeving van Tiznit, in hoeverre alle informatie van Al Ahdath klopt kunnen wij niet bevestigen, maar dit is het verhaal zoals zij het publiceerden.

© Redactie 2018
marokko
tiznit
opmerkelijk
tajine
smaakloos
neergestoken
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi