Transfer Talks: 'Arsenal versterkt zich met Frans jeugdinternational Guendouzi'

marokko
1
8 jul '18
Volgens de laatste berichten kan de 19-jarige controleur maandag zijn krabbel zetten onder een vijfjarige verbintenis in het Emirates Stadium.

Als jeugdproduct van Paris Saint-Germain, het afgelopen seizoen actief op de op twee na hoogste voetbalafdeling in Frankrijk, gaat Mattéo Guendouzi zeer waarschijnlijk morgen een nieuwe stap maken in zijn nog prille spelerscarrière. De Frankrijk U20-international kwam vorig seizoen 18 keer aan bod namens zijn contractclub in de Ligue 2, gedurende deze ontmoetingen was hij goed voor slechts één assist. In de Coupe de la Ligue en de Coupe de France kwam de controleur slechts 3 keer in actie. 

Arsenal had naar verluidt zo'n 8 miljoen euro over voor het jeugdtalent: het volledige transferbedrag kan nog oplopen door variabelen, aldus het Franse medium RMC Sport. Guendouzi is zoon van een Marokkaanse vader en een Franse moeder, tot op heden is er nog nooit contact geweest met de Marokkaanse voetbalbond FRMF over een mogelijke interlandcarrière namens zijn vaderland. 

Photocredit: FC Lorient.fr 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
mattéo guendouzi
fc lorient
arsenal
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi