Transfer Talks: 'Arsenal versterkt zich met Frans jeugdinternational Guendouzi'

sport
1
8 jul 21:02
Volgens de laatste berichten kan de 19-jarige controleur maandag zijn krabbel zetten onder een vijfjarige verbintenis in het Emirates Stadium.
Als jeugdproduct van Paris Saint-Germain, het afgelopen seizoen actief op de op twee na hoogste voetbalafdeling in Frankrijk, gaat Mattéo Guendouzi zeer waarschijnlijk morgen een nieuwe stap maken in zijn nog prille spelerscarrière. De Frankrijk U20-international kwam vorig seizoen 18 keer aan bod namens zijn contractclub in de Ligue 2, gedurende deze ontmoetingen was hij goed voor slechts één assist. In de Coupe de la Ligue en de Coupe de France kwam de controleur slechts 3 keer in actie. 

Arsenal had naar verluidt zo'n 8 miljoen euro over voor het jeugdtalent: het volledige transferbedrag kan nog oplopen door variabelen, aldus het Franse medium RMC Sport. Guendouzi is zoon van een Marokkaanse vader en een Franse moeder, tot op heden is er nog nooit contact geweest met de Marokkaanse voetbalbond FRMF over een mogelijke interlandcarrière namens zijn vaderland. 

Photocredit: FC Lorient.fr 


© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
mattéo guendouzi
fc lorient
arsenal
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
uefa
champions league
saad lamjarred
weigering
video
rusland
terreuraanslag
doden
kinderen
rotterdam
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
hervé renard
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
rabat
ajax
eredivisie
hakim ziyech
amsterdam