Mohammed V Stichting voor Solidariteit en UNICEF bundelen hun krachten in een nieuwe overeenkomst

marokko
0
10 jul '18
Gezamenlijk willen zij onderwijs en kinderrechten in Marokko bevorderen.

De Mohammed V Stichting voor Solidariteit en het Kinderfonds van de Verenigde Naties (UNICEF) hebben een memorandum van overeenstemming ondertekend om onderwijs en kinderrechten in Marokko te bevorderen, bericht een gezamenlijke verklaring van de Stichting en UNICEF en gepubliceerd door het Marokkaanse persbureau MAP.

De twee organisaties hebben verschillende actieterreinen vastgesteld voor hun gezamenlijke optreden, namelijk de verbetering van de gezondheid en de voeding van kinderen, de ontwikkeling van jonge kinderen, de bevordering van basisonderwijs, versterking van de vaardigheden op het gebied van kinderbescherming, de sociaaleconomische integratie van jongeren en het delen van expertise, volgens dezelfde bron.

Voor de Mohammed V Stichting voor Solidariteit is dit partnerschap van grote waarde, omdat het wordt ondersteund door UNICEF, een agentschap van de Verenigde Naties met bewezen ervaring en expertise op het gebied van kinderrechten. Het zal de tot dusverre geleverde inspanningen versterken ten gunste van kansarme kinderen door steun- en bewustmakingsprogramma's te bieden, benadrukt de verklaring.

© Redactie 2018
marokko
mohammed v
stichting
solidariteit
unicef
onderwijs
kinderrechten
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi