Agadir: 39 krokodillenbaby's geboren in Crocopark (video)

marokko
0
10 jul '18
De kleine reptielen zijn allemaal gezond uit hun ei gekomen.

Het Crocoparc van Agadir verwelkomde 5 juli maar liefst 39 nieuwe krokodillenbaby's. Een bijzonder dagje voor bezoekers die het genoegen hebben deze kleine reptielen te ontdekken.

Een medewerker van Crocopark zegt: "Er zijn 39 krokodillen geboren, de eerste was om tien over twee geboren en maakte een speciale kreet wat tijdens de geboorte van krokodillen een sein is naar de andere babykrokodillen, zodat zij dit horen en er ook uitkomen."

"De krokodillen leven in groepen, dit is goed te zien tijdens de geboorte, als een krokodil uit zijn ei komt en het speciale geluidje maakt hoort de rest van de groep dit en komen ook uit hun eieren. De eieren van de krokodil zitten twee maanden in de buik van hun moeder, hierna begraaft ze de eieren voor drie maanden onder de grond. Hierbij houdt ze rekening met verschillende zaken zoals de diepte van de grond. Wij proberen dit proces zo goed mogelijk na te bootsen in onze dierentuin."

Een vrouwelijke bezoekster geeft te kennen dat ze naar Crocopark is gekomen met haar gezin om even te ontspannen. Ze is blij dat de krokodillenbaby's geboren zijn en vind het bijzonder om ze te zien.

YouTube link

Videocredit: Lefr360

© Redactie 2018
marokko
agadir
crocopark
krokodillenbaby's
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi