Agadir: 39 krokodillenbaby's geboren in Crocopark (video)

buitenland
0
10 jul '18
De kleine reptielen zijn allemaal gezond uit hun ei gekomen.
Het Crocoparc van Agadir verwelkomde 5 juli maar liefst 39 nieuwe krokodillenbaby's. Een bijzonder dagje voor bezoekers die het genoegen hebben deze kleine reptielen te ontdekken.

Een medewerker van Crocopark zegt: "Er zijn 39 krokodillen geboren, de eerste was om tien over twee geboren en maakte een speciale kreet wat tijdens de geboorte van krokodillen een sein is naar de andere babykrokodillen, zodat zij dit horen en er ook uitkomen."

"De krokodillen leven in groepen, dit is goed te zien tijdens de geboorte, als een krokodil uit zijn ei komt en het speciale geluidje maakt hoort de rest van de groep dit en komen ook uit hun eieren. De eieren van de krokodil zitten twee maanden in de buik van hun moeder, hierna begraaft ze de eieren voor drie maanden onder de grond. Hierbij houdt ze rekening met verschillende zaken zoals de diepte van de grond. Wij proberen dit proces zo goed mogelijk na te bootsen in onze dierentuin."

Een vrouwelijke bezoekster geeft te kennen dat ze naar Crocopark is gekomen met haar gezin om even te ontspannen. Ze is blij dat de krokodillenbaby's geboren zijn en vind het bijzonder om ze te zien.YouTube link

Videocredit: Lefr360
© Redactie 2018
marokko
agadir
crocopark
krokodillenbaby's
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
champions league
mohammedvi
real madrid
golaso
douane
brexit
massahysterie
gemeenteraad
felipevi
dgsn
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten