The Mirror: 'Ziyech vervanger van Fekir bij Olympique Lyon'

sport
43
12 jul '18
Waar AS Roma haar transfertarget bewust nog even in de wachtkamer heeft gezet, is Olympique Lyon op de achtergrond alvast bezig om een mogelijk vertrek van Nabil Fekir op te vangen.
Als we het Engelse medium The Mirror mogen geloven dan heeft Hakim Ziyech voldoende mogelijkheden om deze zomer nog uit te wijken naar een andere club van formaat. De 25-jarige Marokkaans-international komt namelijk voor in de plannen van Ligue 1-formatie Olympique Lyon, zij proberen het mogelijk wegvallen van sterkhouder Nabil Fekir op te vangen door de voormalig speler van sc Heerenveen en FC Twente los te weken bij de Ajacieden. 

'Transfersom van om en nabij de €22,5 miljoen'
Het eerste prijskaartje wat aan de begaafde middenvelder hing, de €30 miljoen die van AS Roma werd verlangd, is nu door Olympique Lyon teruggebracht naar €22,5 miljoen. De grote vraag is dan ook of directeur spelersbeleid Marc Overmars hier genoegen mee neemt. In de zomer van 2016 werd de 21-voudig international voor het fikse bedrag van €11 miljoen overgenomen van FC Twente, in de Johan Cruijff ArenA ligt hij nog tot de zomer van 2021 vast.

Photocredit: 
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
olympique lyon
ajax
transfer
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
champions league
golaso
real madrid
mohammedvi
hasj
douane
brexit
veronica inside
man
dgsn
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten