FRMF: 'Lekjaa spreekt Renard de 22e over toekomst bij de bond'

marokko
0
13 jul '18
De grote vraag is nu, kwestie houdt Marokko al langer in haar greep, of het een eindgesprek betreft of dat er enkel nieuwe doelstellingen geformuleerd gaan worden?

Het blijft nog altijd gissen, door de vele geruchten rondom Hervé Renard's toekomst bij de Marokkaanse voetbalbond FRMF is het er dan ook niet duidelijker op geworden. Echter, als we het Marokkaanse medium Sport24Info.ma mogen geloven dan vindt er zeer binnenkort een evaluatiegesprek plaats tussen de Fransman en bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa. Tijdens dit gesprek zal vanzelfsprekend terug worden geblikt op de weinig succesvolle WK-gang van Marokko, ook zal de toekomst van het Marokkaanse elftal ter sprake komen. Met het oog op de naderende kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2019 zullen er doelstellingen geformuleerd gaan worden. 

Dit gesprek vindt overigens de 22e of 23e van deze kalendermaand plaats, tijdens een al geplande ontmoeting met de Afrikaanse voetbalbond CAF. Met de laatstgenoemde voetbalautoriteit zal dan gekeken worden naar de prestaties van de Afrikaanse landen op het afgelopen WK. 

Photocredit: FIFA.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hervé renard
wk 2018
faouzi lekjaa
frmf
caf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi