Agadir: Man vermoordt ex-vrouw midden op straat

marokko
4
13 jul '18
Er vonden woensdag in Agadir twee tragedies plaats.

Een jonge vrouw werd vermoord door haar ex-man op de openbare weg en een man pleegde zelfmoord omdat zijn vrouw van hem wilde scheidden, bericht Al Akhbar vandaag.

De krant meldt dat volgens betrouwbare bronnen een jongeman zijn 30-jarige ex-vrouw uit Kenita vermoordde. De verdachte sloeg zijn ex toen ze uit haar auto stapte om een ​​taxi te nemen. Hierna sloeg hij toe met drie dodelijke steekwonden, waarna hij naar een onbekende bestemming vluchtte.

Al Akhbar schrijft dat de verdachte uit Ait Melloul komt en slechts 3 weken geleden uit de gevangenis is vrijgelaten. Op de dag van de tragedie probeerde hij het slachtoffer ervan te overtuigen om bij hem terug te keren, maar ze weigerde. Het lichaam van het slachtoffer werd overgebracht naar het mortuarium van het regionale ziekenhuis Hassan II, in aanwezigheid van de vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie, die een onderzoek heeft geopend in afwachting van de arrestatie van de verdachte. 

De andere tragedie is de dood op woensdagavond van een man die zichzelf in de namiddag van dezelfde dag in brand stak voor het huis van zijn schoonfamilie. Al Akhbar bericht dat hij dit deed als reactie op het echtscheidingsverzoek van zijn vrouw. Hij stierf een aantal uur later in het ziekenhuis.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2018
marokko
agadir
moord
zelfmoord
scheiding
ex
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi