UEFA Champions League: 'Ga ervan uit dat Ziyech er is'

marokko
3
14 jul '18
Zolang Hakim Ziyech nog onder contract staat in de Johan Cruijff ArenA kan er gewoon beroep om hem worden gedaan, zo ook tijdens de tweede voorronde van de UEFA Champions League.

Ziyech is nog lang niet van Ajax af, dit tot grote blijdschap van de achterban en trainer Erik ten Hag. Laatstgenoemde gaf vandaag tegenover Ajax Life aan dat het heel goed kan dat hij tijdens het heenduel in de tweede voorronde van de UEFA Champions League, met Sturm Graz als opponent, kan beschikken over de Marokkaans-international. Deze krachtmeting staat gepland voor 25 juli. Aan zelfvertrouwen bovendien geen gebrek bij de voormalig trainer van het beloftenelftal van Bayern München: ''Ik ga ervan uit dat Ziyech er is, ook al is er tot 31 augustus van alles mogelijk. Of dat zelfverzekerd klinkt? Ja.”

Ziyech werd vandaag door Ten Hag opgenomen in een 26-koppige selectie die zich in Engeland voorbereidt op het komende seizoen. Gisteravond werd er in het Olympisch Stadion, met de stylist in de gelederen, met 1-3 verloren van RSC Anderlecht.

Uitwijkmogelijkheid blijft voorlopig uit voor Ziyech

De enige concrete interesse tot nu toe in de begaafde middenvelder kwam van AS Roma. Waar de Telegraaf eerder meldde dat er een persoonlijk akkoord bereikt zou zijn met de speler in kwestie, gaf technisch directeur Monchi niet zo heel lang geleden te kennen dat men momenteel al genoeg spelers heeft lopen die in een zelfde rol kunnen spelen. De enige andere formatie waar de aanvaller recentelijk aan werd gelinkt is Olympique Lyon. Die zouden na de verkoop van sterkhouder Nabil Fekir een geschikte vervanger zien in de Ajacied. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
ajax
eredivisie
erik ten hag
uefa
champions league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi