Palestijnse kinderen bezoeken dierentuin in Rabat

marokko
2
15 jul '18
Palestijnse kinderen bezochten donderdag de dierentuin van Rabat, aan de zijlijn van hun verblijf in Marokko om deel te nemen aan de zomerkampen georganiseerd door Bayt Mal Al-Quds Acharif.

Tijdens dit bezoek bezocht deze groep kinderen de verschillende bijgebouwen van het park en volgde uitleg over de missie van de dierentuin betreffende dierenwelzijn, natuurbehoud, wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding.

Deze kinderen verblijven momenteel in Marokko als onderdeel van de elfde editie van de zomerkampen die worden georganiseerd van 10 tot 24 juli in de steden Casablanca, Rabat, Tanger en Tetouan, door het agentschap Bayt Mal Al-Quds Acharif, onder het beschermheerschap van Koning Mohammed VI, voorzitter van de Al-Quds-commissie.

In een verklaring aan het Marokaanse persbureau MAP prees het hoofd van de Palestijnse delegatie, Maher Makarja, de acties ten behoeve van de Palestijnse kinderen, en bedankte Koning Mohammed VI voor de speciale belangstelling van de Koning voor de Palestijnse zaak. Dit gebaar laat elk jaar goede gevoelens achter bij de inwoners van de stad Al-Quds, zei Makarja, die een delegatie van 50 kinderen en vier toezichthouders leidt.

Van hun kant hebben de Palestijnse kinderen hun oprechte dank geuit aan het Marokkaanse volk voor hun warme welkom. Zij uitten hun vreugde om deel te nemen aan deze zomerkampen, die hen in staat stellen om een nieuwe cultuur te ontdekken door middel van een reeks geprogrammeerde activiteiten, waaronder educatieve activiteiten, artistieke en sportwedstrijden en diverse workshops.

© Redactie 2018
marokko
rabat
palestijnse
kinderen
dierentuin
zomerkamp
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi