Transfer Talks: 'Boufal niet ver verwijderd van terugkeer naar Ligue 1'

marokko
0
15 jul '18
Na definitief buiten de boot te zijn gevallen bij zijn contractclub zit er niets anders op dan verkassen, geïnteresseerden uit de Ligue 1 komen met opties voor Sofiane Boufal.

Boufal zelf is er nog niet uit, zo ook zijn toekomstige werkgever. Nadat de aanvaller het afgelopen seizoen niet tot nauwelijks aan bod kwam bij Southampton en daar bovenop ook nog overhoop lag met zijn coach Mark Hughes, was een vroegtijdig vertrek de meeste logische optie voor beide partijen. De nog maar 24-jarige aanvaller ging bij zijn komst bij 'The Saints' de boeken in als de duurste aankoop ooit, in de zomer van 2016 kwam hij namelijk voor het astronomische bedrag van om en nabij de €26 miljoen over van LOSC Lille. 

Voormalig werkgever Belhanda en Obbadi in de markt voor bij Southampton weggekwijnde Boufal
Met deze 'breakup' in het vooruitzicht is er inmiddels al veel Franse interesse in de voormalig speler van SCO Angers. Vrij recent wist Manu Lonjon van de Franse tak van Yahoo Sport te melden dat de balvaardige aanvaller erg in trek is bij OGC Nice. Anders dan de competitiegenoten is Boufal voor hen een uitermate serieuze aankoopoptie voor tijdens deze zomerse transferwindow. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
sofiane boufal
ligue 1
southampton
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi