UITGELICHT: 'El Haddadi genoemd bij ruildeal tussen Ajax en FC Barcelona'

marokko
25
17 jul '18
De Catalanen halen alles uit de kast om Ajacied Frenkie de Jong binnen te hengelen, Spaans-international Munir El Haddadi is één van de spelers die z'n gang naar de Johan Cruijff ArenA kan gaan maken.

Door de nogal passieve houding van Ajax als het gaat om de verkoop van Frenkie de Jong, is dit voor FC Barcelona des te meer een reden om zich nog meer in te spannen voor de Jong Oranje-international. De clubleiding van de regerend landskampioen overweegt dan ook om spelers uit de eigen selectie te betrekken bij de mogelijke overgang van middenvelder. Het Spaanse Mundo Deportivo pakte vanochtend uit met het nieuws dat men onder andere Munir El Haddadi wil verruilen voor het jeugdexponent van Willem II. Hiernaast zet men ook de 22-jarige Marlon Santos en Sergi Samper in etalage voor directeur spelersbeleid Marc Overmars. 

El Haddadi, ligt nog tot de zomer van 2019 vast in Camp Nou, werd afgelopen jaargang verhuurd aan Deportivo Alavès. Tijdens deze verhuurperiode liet het 22-jarige jeugdproduct van La Masia een prima indruk achter: 14 goals en 7 assists uit 37 officiële optredens. Het is overigens nog onduidelijk welk plan men voor ogen heeft met het oog op het naderende voetbalseizoen. 

Photocredit: Yahoo Sport FR

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
munir el haddadi
ajax
fc barcelona
eredivisie
la liga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?