Ronaldo: 'Benatia? Interessante speler om mee samen te werken'

marokko
104
17 jul '18
Vanzelfsprekend werd de grote Cristiano Ronaldo ook bevraagd over zijn teamgenoten tijdens de presentatie van gisteren bij Juventus.
Met een transferbedrag van ruim €100 miljoen pakte 'de Oude Dame' onlangs uit met de komst van de Portugese superster. Zelfs met zijn 33 jaar wist de voormalig speler van onder andere Real Madrid en Manchester United gewoon zijn visitekaartje af te geven tijdens het afgelopen WK, de eindronde waar hij met zijn ploeg ongelukkig strandde in de achtste finale (red. 2-1 tegen Uruguay). Tijdens de presentatie bij zijn nieuwe contractclub Juventus kreeg de aanvaller uit het perspubliek een vraag voorgeschoteld over zijn toekomstige teamgenoot Medhi Benatia, de verdediger waar hij zowel in de UEFA Champions League als tijdens het WK tegenover stond. 

Ronaldo grapt: ''Heb zowel tijdens de Champions League als tijdens het WK van hem gewonnen'''
Zo ludiek als dat we hem kennen, zo gaf hij ook antwoord op de vraag wat hij van Benatia vindt: ''Heb zowel tijdens de Champions League als tijdens het WK van hem gewonnen. Maar even zonder dollen, hij is een uitstekende verdediger en een zeer interessante speler om in je ploeg te hebben en mee samen te werken.''

Photocredit: RTL.de 
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
cristiano ronaldo
medhi benatia
juventus
serie a
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi