Vermeulen: 'Ajax zit echt met Hakim Ziyech in de maag'

sport
5
18 jul '18
Volgens de chef voetbal bij de NOS zou de Marokkaans-international er voor zichzelf goed aan doen door zo snel mogelijk te verkassen uit de Johan Cruijff ArenA.
Ajax is als één van de weinige clubs uit de Eredivisie momenteel druk bezig met een behoorlijk inkoopproces. Na de komst van Servisch-international Dusan Tadic sloeg directeur spelersbeleid Marc Overmars wéér een grote slag. De op plek twee geëindigde topclub verzekerde zich van de diensten van jeugdexponent Daley Blind, de verdediger annex middenvelder werd voor een recordbedrag van maximaal €20,5 miljoen euro overgenomen van Manchester United. Met deze grote transfers lijkt men in Amsterdam nog niet klaar te zijn, jongelingen Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt onder andere staan ook in de belangstelling van niet de minste clubs. 

Zomers vertrek in alle facetten beter voor Ziyech
Er is echter één speler waar men geen positief scenario voor voorspelt indien hij werkzaam blijft bij Ajax het komende seizoen. Chef voetbal van de NOS Arno Vermeulen meent dat het beter zou zijn voor de aanvallende middenvelder als hij deze zomer nog vertrekt bij de 33-voudig landskampioen. ''Ajax zit echt met Hakim Ziyech in de maag. Want als hij alsnog blijft, is hij misschien zelfs wel overbodig. En met Ziyech én Dusan Tadic heb je twee heel aanvallende middenvelders. Voor de derde middenvelder is het dan een hele klus de balans te behouden. Tegen clubs als FC Emmen en Fortuna Sittard kun je zo spelen, maar in Europa niet."

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
arno vermeulen
nos
ajax
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
mountakhab
can2019
politie
brand
frankrijk
turkije
amsterdam
ridouan taghi
moskee
moord
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso