Overmars: 'Houden Hakim met alle plezier hier'

marokko
7
19 jul '18
Als het aan de directeur spelersbeleid ligt van de Amsterdammers dan blijft Hakim Ziyech voorlopig net zo goed behouden voor trainer Erik ten Hag.

Het lijkt erop, tenminste al we de woorden van technisch directeur Marc Overmars tot waarheid mogen classificeren, dat Ziyech voorlopig nog speler blijft van Ajax. Na concrete interesse van AS Roma en enkele aanbiedingen van niet nader genoemde clubs blijft het stil rondom de 21-voudig Marokkaans-international. De enige andere club die verregaande interesse lijkt te hebben in de begaafde middenvelder is Olympique Lyon, echter willen zij zich enkel met Ziyech versterken wanneer sterkhouder Nabil Fekir wordt losgeweekt door Liverpool of een andere gegadigde. 

''Denk dat we hem hard nodig hebben dit seizoen''
Ondanks het gedrang op het Amsterdamse middenveld, mede door de komst van Zakaria Labyad en Dusan Tadic onder andere, denkt men nog prima gebruik te kunnen maken van de diensten van de aanvaller. Overmars zegt in gesprek met de Telegraaf het volgende over de eyecatcher uit de A-selectie: ''Hakim heeft een bepaalde wens uitgesproken. Maar als hij die niet kan realiseren, dan houden we hem met alle plezier hier. Ik denk dat we hem hard nodig hebben dit seizoen, want hij kan op verschillende posities spelen.''

Photocredit: FIFA.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marc overmars
hakim ziyech
ajax
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi