Casablanca: Ernstig verkeersongeval door te hard rijdende bus (video)

buitenland
0
19 jul 16:01
De bus brandde na kortsluiting volledig uit.
Vanochtend vroeg, op de rotonde Bachkou in Casablanca, veroorzaakte een bus een verkeersongeval dat resulteerde in een brand, kondigt M'dina Bus aan in een verklaring.

Volgens de eerste elementen van het onderzoek ter plaatse is een menselijke fout bewezen en ligt de verantwoordelijkheid volledig bij de bestuurder wegens te hard rijden.

De buschauffeur had het depot verlaten en was op weg naar het eindpunt van zijn lijn voor het eerste vertrek van de dag. Hij hield zich echter niet aan de verkeersregels en de interne regels van het bedrijf in termen van snelheid, waardoor een ernstig verkeersongeval ontstond, aldus de verklaring.

De bestuurder verloor de controle over de bus, reed het trottoir op en maaide verschillende lantaarnpalen omver, wat resulteerde in een kortsluiting die brand veroorzaakte. Ondanks de tussenkomst van de brandweer, brandde de bus volledig uit.

Er vielen gelukkig geen slachtoffer. Het onderzoek gaat door en er worden harde maatregelen tegen de bestuurder genomen, concludeert de verklaring.YouTube link
© Redactie 2018
marokko
casablanca
verkeersongeval
bus
brand
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
treinongeval
bouknadel
jeugdspelen
champions league
teammarokko
olympische
migranten
onderzoek
jamal khashoggi
sl benfica
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam