Azrou: Zomerkamp voor 360 minderjarige gedetineerden (video)

buitenland
0
20 jul 17:26
Het doel van de zomerkampen is om de jongeren meer vertrouwen in de toekomst te geven.
Azrou is een klein stadje in de Midden-Atlas met beperkte middelen. Weinig mensen weten dat het een moderne gevangenis herbergt, een van de beste in Marokko, die deze zomer een zomerkamp organiseert ten behoeve van 360 minderjarige gedetineerden.

Het zomerkamp is georganiseerd in de lokale gevangenis van Azrou onder een flexibel regime dat nauwgezet wordt gecontroleerd door de Algemene Delegatie voor gevangenisbeheer en reïntegratie (DGAPR). De laatste heeft dit zomerkamp voor het tweede achtereenvolgende jaar opgezet in vier centra verspreid over de gevangenissen van vier steden, waaronder Azrou, Casablanca en Tanger. Deze zullen deze zomer in totaal 1200 jeugdige gedetineerden ontvangen.

In de lokale gevangenis Azrou zal het zomerkamp deze zomer worden bezocht door drie groepen, elk bestaande uit 120 jonge gedetineerden (11 tot 18 jaar). De camera van Lefr360 was op vrijdag 13 juli aanwezig om enkele activiteiten te laten zien van de eerste groep uit de gevangenissen van Fez, Nador, Al Hoceima en Oujda.

"Het doel van deze zomerkampen is om jongeren te laten geloven in hun toekomst, door sociale re-integratie", zei een functionaris van deze gevangenis.YouTube link
© Redactie 2018
marokko
azrou
zomerkamp
gedetineerden
minderjarig
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
treinongeval
bouknadel
jeugdspelen
champions league
teammarokko
olympische
migranten
onderzoek
jamal khashoggi
sl benfica
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam