Safi: Man verkracht, vermoord en steekt 70-jarige vrouw in de brand

marokko
6
20 jul '18
Als je een gevoelige lezer bent, dan raden wij aan nu te stoppen met lezen.

Lefr360 bericht over een artikel dat vandaag werd gepubliceerd door het dagblad Assabah, een regelrecht horrorverhaal uit Safi. Het betreft een gruwelijke moord op een 70-jarige vrouw, die verkracht werd voordat zij vermoord werd en na de moord in brand werd gestoken om sporen te vernietigen.

Het dagblad legt uit dat dit drama bijna een maand geleden plaatsvond. Het verbrande lichaam van het slachtoffer, dat alleen woonde, werd ontdekt in de gemeente Ajdour, 13 kilometer ten zuiden van Chemaïa.

De Koninklijke Gendarmerie, die territoriale bevoegdheid heeft over deze gemeente, begon het onderzoek door zich te richten op personen met een crimineel verleden. Maar de man op wie de meeste verdenkingen rustte, miste, omdat hij was verdwenen.

Nadat hij had gehoord dat zijn zus en zijn broer door de onderzoekers waren opgeroepen, besloot hij uiteindelijk naar de gendarmerie te stappen. In feite vertelt Assabah ons dat hij zichzelf amuseerde door de vragen van de onderzoekers te beantwoorden door klinkklare leugens te vertellen, terwijl hij zogenaamd medelijden had met het lot van het slachtoffer. Een opgevoerde show die echter zal eindigen door scherpe vragen van de onderzoekers.

De man bekent uiteindelijk zijn gruwelijke misdaad en beschrijft, met een huiveringwekkende koelte, de manier waarop hij zijn slachtoffer had verkracht voordat hij haar had gedood en haar lichaam in brand had gestoken, om de sporen van zijn misdaad uit te wissen.

In zijn verweer argumenteerde de man, geboren in 1973, dat hij onder invloed was van drugs.

Assabah benadrukt dat man op 19 juli naar het relevante pakket was verwezen.

Photocredit: Lefr360

© Redactie 2018
marokko
safi
moord
verkrachting
brand
zeventig
vrouw
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi