Ministerie van Volksgezondheid geeft update over voortgang van de projecten in Al Hoceima

marokko
5
23 jul '18
Het ministerie gaf een update over de voortgang van de gezondheidszorg projecten die vallen onder het programma 'Al-Hoceima, Manarat Al Moutawassit'.
De bouw van de projecten gelanceerd in de gezondheidssector in Al Hoceima vordert gestaag en zal zo snel mogelijk worden afgerond, meldde het ministerie van Volksgezondheid op vrijdag 20 juli middels een verklaring.

De minister van Volksgezondheid, Anas Doukkali, bezocht onlangs Al Hoceima om de voortgang van deze projecten te bekijken die vallen onder het programma 'Al-Hoceima, Manarat Al Moutawassit', zei het ministerie in de verklaring.

In dit verband kondigt het ministerie aan dat het bouwproces van het lokale ziekenhuis in Imzouren goed verloopt en op tijd zal worden voltooid. Hierbij wordt opgemerkt dat dit instituut gezondheidsdiensten zal aanbieden die "aan de verwachtingen voldoen om lijden van de lokale bevolking te verlichtten, die niet langer naar andere gebieden hoeven te reizen voor behandeling".

Na deze bezoeken aan gezondheidsinstellingen en als onderdeel van de verbetering van de gezondheidstoestand in de provincie, benadrukt het ministerie de uitrusting van het provinciale ziekenhuis Mohammed V, uitgerust met moderne medische en biomedische apparatuur ter waarde van 4 miljoen dirham. Hierbij wordt opgemerkt dat de spoedeisende hulpafdeling wordt versterkt met artsen, verpleegkundigen en technici, "die het mogelijk zullen maken om kwaliteitsgezondheidsdiensten te bieden, de wachttijden te verminderen en de gezondheidsdiensten dichterbij de burgers te brengen".
© Redactie 2018
marokko
al hoceima
projecten
voortgang
manaratalmoutawassit
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi