Persconferentie Abu Zaitar na overwinning bij UFC-debuut (video)

sport
1
23 jul '18
Winnaar van zijn eerste gevecht op het Ultimate Fighting Championship, gaf Abu Azaitar een persconferentie waarin hij zijn prestaties evalueerde.

Abu Azaitar won gisterenavond zijn eerste UFC-gevecht (30-27, 30-27, 29-28) na drie ronden van 5 minuten. Voor zijn debuut tijdens het Ultimate Fighting Championship stond Abu Azaitar tegenover veteraan Vitor Miranda.

Na zijn overwinning vond er een persconferentie plaats (zie Engelstalige video hieronder), waarin hij onder andere zegt dat sommige 'haters' hem kracht geven. Hij zou niet zijn waar hij nu is zonder hard te werken en dergelijke druk van 'haters', druk die hij omzet in motivatie. Hij bedankt deze mensen en hij bedankt voor alle steun, negatief of positief.

Wat zijn toekomst in de competitie betreft, heeft de "Marokkaanse Gladiator" veel vertrouwen. Hij zei daarnaast dat hij hoopte dat zijn broer, Ottman, in dezelfde competitie te zien zal zijn als hij. Hij zei dat het misschien wel "snel" is. Hij zal eerst binnenkort in Marokko vechten.

Om het gevecht van gisterenavond in zijn geheel te zien, klik hier!

YouTube link

Photo- & Videocredit: MMACrazyTV.com

© Redactie 2018
abu azaitar
ufc
debuut
persconferentie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi