Van der Sar: 'Buiten Ziyech mag niemand vertrekken'

marokko
9
28 jul '18
In de directiekamer van de Amsterdammers wordt nog altijd rekening gehouden met een zomers vertrek van de spelmaker.

De verraderlijke stilte rondom Hakim Ziyech lijkt voorlopig nog weinig te zeggen over het wel of niet actief blijven in de Johan Cruijff ArenA. Met een matig WK achter de rug zwaaide het belangstellende AS Roma af en is het voorlopig alleen Olympique Lyon wat de Marokkaans-international als een serieuze transfertarget beschouwt. Toch houdt algemeen directeur Edwin van der Sar nog altijd rekening met een vertrek van de begaafde middenvelder, zo gaf hij vandaag aan tegenover FOX Sports.

''Hij heeft altijd gezegd dat hij Ajax nog altijd als een optie ziet''
De voormalige doelman van Manchester United en Juventus hoopt dat de huidige selectie intact blijft, het liefst met Ziyech erbij: ''We moeten kijken hoe het gaat met Ziyech en transfers, we hebben zelf natuurlijk een wens uitgesproken en dan moeten we gaan zien hoe dat de komende maand gaat. Hij heeft bepaalde clubs waarvoor hij graag zou willen spelen, maar heeft ook altijd gezegd dat hij Ajax nog altijd als een optie ziet. Buiten Ziyech mag niemand meer weg, maar dat heeft Marc Overmars ook altijd gezegd.''

Afgelopen week was de middenvelder zijn gewicht nog in goud waard voor Ajax. In het heenduel in de tweede voorronde van de UEFA Champions League was de 25-jarige aanvaller goed voor één treffer (red. 2-0 winst), het voorbereidende werk kwam uit de voeten van Jong Marokko-international Noussair Mazraoui. 

Photocredit: Yahoo Sport

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
edwin van der sar
ajax
eredivisie
transfers
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?