Transfer Talks: 'Belhanda weigert aanbod uit de Premier League'

marokko
1
29 jul '18
Younès Belhanda verkiest het doorzetten van het Turkse avontuur met Galatasaray boven een stap naar de kapitaalkrachtige en competitieve Premier League.

Als we de Turkse tak van nieuwssite Goal.com mogen geloven dan heeft de Marokkaans-international vrij recent een duidelijke 'nee' verkocht aan concrete interesse van een Londense gegadigde. Het zou volgens het medium gaan om Crystal Palace, de club die enkele seizoenen geleden voormalig international Marouane Chamakh onder contract had. Na zich gekroond te hebben tot landskampioen mag zijn huidige formatie Galatasaray zich rekenen tot één van de deelnemers in de groepsfase van de UEFA Champions League, ook één van de redenen waarom hij voorlopig nog in Istanbul wenst te blijven. 

Na één seizoen op huurbasis te zijn uitgekomen voor OGC Nice nam de Turkse grootmacht hem in de zomer van 2017 over van zijn toenmalige contractclub Dinamo Kiev. Hiervoor moest men zo'n €10 miljoen aan transfergelden overmaken. Jaarlijks strijkt de voormalig speler van onder andere Montpellier HSC een salaris op van ruim €3,75 miljoen, zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2021. 

Photocredit: FCN Blog

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
younès belhanda
galatasaray
super lig
premier league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?