Ten Hag neemt Labyad op in selectie, officieel debuut in de maak

sport
0
31 jul '18
Anders dan tijdens het heenduel, maakt de Marokkaans-international nu wel deel uit van de selectie die het in de strijd om UEFA Champions League-voetbal gaat opnemen tegen het Oostenrijkse Sturm Graz.
Voor het heenduel buiten de boot gevallen door een schorsing, kan Zakaria Labyad zich nu wél rekenen tot één van de gegadigden voor speelminuten in de tweede voorronde van het miljardenbal van de UEFA. De multifunctionele aanvaller werd ruim twee maanden geleden voor om en nabij de €6 miljoen overgenomen van de Domstedelingen. Een eerdere overgang (red. winterse transferperiode) behoorde ook tot de mogelijkheden, echter kozen beide partijen ervoor om de transfer uit te stellen tot na het seizoen. 

Woensdagavond, klokslag 20:30, moet men in Oostenrijk het 2-0 resultaat uit de heenfase vast zien te houden. Het is heel goed mogelijk dat er gedurende deze partij 3 Marokkaans-internationals binnen de lijnen staan: Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui waren vorige week basisklanten in de Johan Cruijff ArenA (red. Mazraoui heeft nog geen cap achter zijn naam staan voor A-selectie Marokko, nam wel deel aan voorbereiding WK 2018). 

Photocredit: AFP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
zakaria labyad
uefa
champions league
sturm graz
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
utrecht
schietpartij
malawi
afrika cup 2019
team marokko
nieuw-zeeland
schutter
slachtoffers
algerije
politie
atlasleeuwen
frmf
casablanca
wk 2018
tanger
ajax
hervé renard
eredivisie
marrakech
mohammed vi
hakim ziyech
spanje
rabat
daesh