Ten Hag neemt Labyad op in selectie, officieel debuut in de maak

sport
0
31 jul 15:16
Anders dan tijdens het heenduel, maakt de Marokkaans-international nu wel deel uit van de selectie die het in de strijd om UEFA Champions League-voetbal gaat opnemen tegen het Oostenrijkse Sturm Graz.
Voor het heenduel buiten de boot gevallen door een schorsing, kan Zakaria Labyad zich nu wél rekenen tot één van de gegadigden voor speelminuten in de tweede voorronde van het miljardenbal van de UEFA. De multifunctionele aanvaller werd ruim twee maanden geleden voor om en nabij de €6 miljoen overgenomen van de Domstedelingen. Een eerdere overgang (red. winterse transferperiode) behoorde ook tot de mogelijkheden, echter kozen beide partijen ervoor om de transfer uit te stellen tot na het seizoen. 

Woensdagavond, klokslag 20:30, moet men in Oostenrijk het 2-0 resultaat uit de heenfase vast zien te houden. Het is heel goed mogelijk dat er gedurende deze partij 3 Marokkaans-internationals binnen de lijnen staan: Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui waren vorige week basisklanten in de Johan Cruijff ArenA (red. Mazraoui heeft nog geen cap achter zijn naam staan voor A-selectie Marokko, nam wel deel aan voorbereiding WK 2018). 

Photocredit: AFP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
zakaria labyad
uefa
champions league
sturm graz
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
marine
nabilb
caf
overleden
migranten
champions league
frankrijk
uefa
rechtbank
kroongetuige
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam