Transfer Talks: 'Namli nog niet overtuigd van geïnteresseerde clubs'

sport
0
31 jul 16:47
De 24-jarige aanvaller zegt, na de afgeketste transfer naar het Italiaanse Genoa CFC, nog geen goed alternatief te hebben gevonden.
Als het aan Younes Namli ligt dan speelt hij, bij het uitblijven van een geschikte club, voorlopig nog in de kleuren van z'n huidige club PEC Zwolle. Nadat de Eredivisie-formatie er niet uit kwam met Genoa CFC heeft de aanvaller zich nog niet kunnen vinden in aanbiedingen van andere gegadigden. Mocht het zo zijn dat er tot en met de 31ste nog geen geschikte partij om de hoek komt kijken, dan heeft de in Denemarken geboren Marokkaan nog genoeg om voor te spelen in het MAC³PARK stadion. 

''Alles moet kloppen, anders blijf ik wel bij PEC''
Tegenover de Stentor zegt de rechtsbuiten het volgende over het vervolg van zijn nog prille carrière: ''Ik heb een paar clubs meteen afgezegd. Die vond ik niet interessant. Ik teken niet blind ergens. Alles moet kloppen, anders blijf ik wel bij PEC. Er is hier nog genoeg om voor te spelen. Er is nog een maand en je weet niet hoe het loopt. Ik heb ambities en als zich een mooie kans voordoet, sta ik daar open voor. Als ik hier blijf, ben ik ook blij. Ik heb namelijk het gevoel dat we dit seizoen met deze ploeg voor Europees voetbal kunnen spelen.''

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
younes namli
pec zwolle
eredivisie
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
feyenoord
abdelhak nouri
hadj
politie
fez
afrika cup
caf
kwalificatie
nos
hersenschade
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
hervé renard
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
rabat
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh