Inezgane: Echtpaar gearresteerd wegens vermeende ontvoering van een baby

marokko
1
1 aug '18
Een opmerkelijk verhaal vandaag vanuit Inezgane.

De politiebrigade van het district Inezgane arresteerde een echtpaar op dinsdag (31 juli) wegens vermeende betrokkenheid bij een ontvoering van een baby.

In een verklaring zei het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) dat de veiligheidsdiensten van Inezgane op 18 juli een melding van een moeder hadden gekregen dat haar kind was ontvoerd.

Het onderzoek dat vervolgens werd uitgevoerd, toonde aan dat het om een ​​fictieve misdaad ging en dat de vrouw in kwestie haar baby had weggegeven aan een echtpaar dat in de stad Tiznit woont, in ruil voor 2500 dirham. Twee tussenpersonen in deze handel werden aangehouden, evenals de vrouw en de echtgenoot.

Nader onderzoek door de veiligheidsdiensten leidde op dinsdagochtend naar het echtpaar dat betrokken was bij de vermeende ontvoering van de baby en arresteerde hen in Tiznit, zei de bron, eraan toevoegend dat de baby in goede gezondheid werd gevonden.

Het echtpaar werd in hechtenis geplaatst en ter beschikking gesteld van het onderzoek dat werd uitgevoerd onder toezicht van het bevoegde parket, terwijl de baby werd overgebracht naar de gespecialiseerde dienst in het Hassan II-ziekenhuis.

© Redactie 2018
marokko
inezgane
tiznit
vermeende
ontvoering
baby
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi