Gerets: 'Carcela-Gonzalez is speels, nog altijd'

sport
0
2 aug 10:01
De ex-bondscoach van het Marokkaanse elftal haalt hard uit naar zijn voormalige pupil: Carcela-Gonzalez had makkelijk mee gekund in de top van het voetbal, aldus Eric Gerets.
In gesprek met Sport/Voetbalmagazine laat de 64-jarige oefenmeester zijn licht schijnen op de doorgaans 'lastige houding' van de aanvaller bij zijn huidige club Standard Luik. Zowel Carcela-Gonzalez als voormalig teamgenoot Junior Edmilson lieten zich de afgelopen maanden niet van hun beste kant zien bij de Jupiler Pro League-formatie. Het absolute toppunt in dit onprofessionele gedrag was het niet verschijnen op de trainingen, in het geval van de Marokkaans-international kwam hij week later pas opdagen. 

''Puur voetballend heeft hij alles om het aan die top te maken''
Gerets begint teleurgesteld: ''Het zal wel zijn redenen hebben waarom hij nooit bij een absolute topclub geslaagd is. Puur voetballend heeft hij alles om het aan die top te maken. Hij is speels, nog altijd, terwijl die speelsheid op een bepaald moment toch plaats zou moeten maken voor volwassen gedrag en meer discipline. Nu is hij weer een week te laat gekomen. Als dat in je bloed zit, krijg je het er blijkbaar niet meer uit.''

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
eric gerets
mehdi carcela-gonzalez
standard luik
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
bouknadel
afrika cup 2019
treinongeval
comoren
trein
saoedi-arabië
sahara
istanbul
khashoggi
turkije
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
eredivisie
rabat
spanje
hakim ziyech
amsterdam