Gerets: 'Carcela-Gonzalez is speels, nog altijd'

sport
0
2 aug '18
De ex-bondscoach van het Marokkaanse elftal haalt hard uit naar zijn voormalige pupil: Carcela-Gonzalez had makkelijk mee gekund in de top van het voetbal, aldus Eric Gerets.
In gesprek met Sport/Voetbalmagazine laat de 64-jarige oefenmeester zijn licht schijnen op de doorgaans 'lastige houding' van de aanvaller bij zijn huidige club Standard Luik. Zowel Carcela-Gonzalez als voormalig teamgenoot Junior Edmilson lieten zich de afgelopen maanden niet van hun beste kant zien bij de Jupiler Pro League-formatie. Het absolute toppunt in dit onprofessionele gedrag was het niet verschijnen op de trainingen, in het geval van de Marokkaans-international kwam hij week later pas opdagen. 

''Puur voetballend heeft hij alles om het aan die top te maken''
Gerets begint teleurgesteld: ''Het zal wel zijn redenen hebben waarom hij nooit bij een absolute topclub geslaagd is. Puur voetballend heeft hij alles om het aan die top te maken. Hij is speels, nog altijd, terwijl die speelsheid op een bepaald moment toch plaats zou moeten maken voor volwassen gedrag en meer discipline. Nu is hij weer een week te laat gekomen. Als dat in je bloed zit, krijg je het er blijkbaar niet meer uit.''

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
eric gerets
mehdi carcela-gonzalez
standard luik
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
utrecht
schietpartij
malawi
afrika cup 2019
team marokko
nieuw-zeeland
schutter
slachtoffers
algerije
politie
atlasleeuwen
frmf
casablanca
wk 2018
tanger
ajax
hervé renard
eredivisie
marrakech
mohammed vi
hakim ziyech
spanje
rabat
daesh