Taarabt: 'FC Nantes, daar wil ik graag naartoe'

marokko
2
2 aug '18
De international ziet zichzelf het liefst in de Franse competitie schitteren, contacten daarvoor zijn inmiddels al gelegd.

In gesprek met het vooraanstaande Franse sportmedium L'Équipe vertelt Adel Taarabt over zijn toekomstplannen. Na op een zijspoor te zijn geraakt bij de club die hem huurde van SL Benfica, het Italiaanse Genoa CFC, heeft de aanvaller zijn zinnen gezet op een vertrek naar de Ligue 1: de competitie waar hij gevormd tot de profvoetballer die hij nu is. Opgeleid bij RC Lens, vertrok Taarabt al in 2007 naar Tottenham Hotspur, de club waar hij onder de hoede kwam van trainer Harry Redknapp (red. later ook coach bij Queens Park Rangers). Nu lijkt er dus weer een weerzien met die competitie in het verschiet te liggen. 

''Over het salaris moeten we het nog eens worden''
Als we de multifunctionele aanvaller mogen geloven dan bevinden de onderhandelingen zich al in een vergevorderd stadium: ''FC Nantes, dat is de club waar ik graag naartoe wil. Het plan wat de coach heeft uitgestippeld trekt me aan. Over het salaris moeten we het nog eens worden, maar ben bereid om op dat vlak ook offers te brengen. Ik heb oprecht heel erg veel zin om terug te keren naar Frankrijk. Mijn contact met de voorzitter daar, Kita, is uitstekend: het is iemand die niet bang is om me te zeggen waar het op staat, iets wat ik erg waardeer.''

Photocredit: Yahoo Sport Italia

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
adel taarabt
fc nantes
ligue 1
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi