Taarabt: 'FC Nantes, daar wil ik graag naartoe'

sport
2
2 aug 10:34
De international ziet zichzelf het liefst in de Franse competitie schitteren, contacten daarvoor zijn inmiddels al gelegd.
In gesprek met het vooraanstaande Franse sportmedium L'Équipe vertelt Adel Taarabt over zijn toekomstplannen. Na op een zijspoor te zijn geraakt bij de club die hem huurde van SL Benfica, het Italiaanse Genoa CFC, heeft de aanvaller zijn zinnen gezet op een vertrek naar de Ligue 1: de competitie waar hij gevormd tot de profvoetballer die hij nu is. Opgeleid bij RC Lens, vertrok Taarabt al in 2007 naar Tottenham Hotspur, de club waar hij onder de hoede kwam van trainer Harry Redknapp (red. later ook coach bij Queens Park Rangers). Nu lijkt er dus weer een weerzien met die competitie in het verschiet te liggen. 

''Over het salaris moeten we het nog eens worden''
Als we de multifunctionele aanvaller mogen geloven dan bevinden de onderhandelingen zich al in een vergevorderd stadium: ''FC Nantes, dat is de club waar ik graag naartoe wil. Het plan wat de coach heeft uitgestippeld trekt me aan. Over het salaris moeten we het nog eens worden, maar ben bereid om op dat vlak ook offers te brengen. Ik heb oprecht heel erg veel zin om terug te keren naar Frankrijk. Mijn contact met de voorzitter daar, Kita, is uitstekend: het is iemand die niet bang is om me te zeggen waar het op staat, iets wat ik erg waardeer.''

Photocredit: Yahoo Sport Italia
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
adel taarabt
fc nantes
ligue 1
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
feyenoord
transfer
fez
hadj
afrika cup
caf
abdelhak nouri
turkije
marokkaanse
syrie
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
hervé renard
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
rabat
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh