Toeristenbussen in Tanger

marokko
1
5 aug '18
De stad Tanger heeft sinds afgelopen dinsdag toeristenbussen rijden.

Tanger wil het toeristische aanbod in de stad versterken en heeft daarom sinds dinsdag 31 juli toeristenbussen ingezet. De service, aangeboden door het bedrijf ALSA die tevens beheerder is van het stadsvervoer in Tanger, wordt verzorgd door twee ecologische bussen die op twee lijnen langs de belangrijkste toeristische attracties van de stad rijden.

De lijn 'Tanger-ville' vertrekt vanuit de haven van Tanger en passeert Place 9 April,  het Moulay Hafid Paleis, de Fenicische Tombe (Marchane), de Place de Faro, de Place des Nations, het treinstation, de City Mall, Villa Harris en Tanja Marina Bay, waarna het terugkeert naar het startpunt.

De tweede lijn 'Port-Cap Spartel' biedt de verbinding tussen de haven van Tanger en Cap Spartel via het winkelcentrum Socco Alto, Perdicaris Park (Rmilat), vervolgens Cap Spartel en de grotten van Hercules.

In een bericht van de gemeente Tanger wordt uitgelegd dat deze dienst tot stand is gekomen om "het 'Tanger Metropolis-project' te ondersteunen, de toeristische infrastructuur te versterken en de middelen te verzekeren voor de toeristische promotie van de stad".

© Redactie 2018
marokko
tanger
toeristenbussen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi