'Tannane in Amsterdam voor onderhandelingen met AZ Alkmaar'

sport
4
5 aug 22:05
Volgens het Franse Azur TV, onderbouwd met beelden van zijn eigen Instagramaccount, bivakkeert Ousamma Tannane in Amsterdam om zijn komst naar AZ Alkmaar af te ronden.
De Nederlandse Eredivisie is zeer waarschijnlijk binnenkort weer voorzien van een verloren zoon. Zoals hierboven al vernoemd, gaat het om de Marokkaans-international die momenteel nog onder contract staat bij de Franse recordkampioen Saint-Étienne. Tannane ligt nog tot medio 2020 vast in het Stade Geoffroy-Guichard, aan spelen voor het eerste zal hij hoogstwaarschijnlijk niet meer toekomen: trainer Jean-Louis Gasset maakte namelijk geen gebruik van de aanvaller gedurende de voorbereiding. 

De rechtsbuiten maakte in de zomer van 2016 de stap naar de Ligue 1, na over te zijn gekomen van Heracles Almelo kon hij tijdens de eerste maanden van zijn verblijf in zowel de competitie als de UEFA Europa League enigszins zijn stempel drukken. De periode die daarop volgde tot nu toe was echter weinig glansrijk voor het jeugdproduct van Ajax, FC Utrecht en PSV. Tussendoor speelde Tannane nog in de kleuren van La Liga-formatie Las Palmas, een huurperiode die uiteindelijk ook weinig vruchten afwierp. 

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
ousamma tannane
saint étienne
az alkmaar
eredivisie
ligue 1
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
treinongeval
bouknadel
olympische
jeugdspelen
jamal khashoggi
migranten
teammarokko
onderzoek
champions league
turkije
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam