'Tannane in Amsterdam voor onderhandelingen met AZ Alkmaar'

sport
4
5 aug '18
Volgens het Franse Azur TV, onderbouwd met beelden van zijn eigen Instagramaccount, bivakkeert Ousamma Tannane in Amsterdam om zijn komst naar AZ Alkmaar af te ronden.
De Nederlandse Eredivisie is zeer waarschijnlijk binnenkort weer voorzien van een verloren zoon. Zoals hierboven al vernoemd, gaat het om de Marokkaans-international die momenteel nog onder contract staat bij de Franse recordkampioen Saint-Étienne. Tannane ligt nog tot medio 2020 vast in het Stade Geoffroy-Guichard, aan spelen voor het eerste zal hij hoogstwaarschijnlijk niet meer toekomen: trainer Jean-Louis Gasset maakte namelijk geen gebruik van de aanvaller gedurende de voorbereiding. 

De rechtsbuiten maakte in de zomer van 2016 de stap naar de Ligue 1, na over te zijn gekomen van Heracles Almelo kon hij tijdens de eerste maanden van zijn verblijf in zowel de competitie als de UEFA Europa League enigszins zijn stempel drukken. De periode die daarop volgde tot nu toe was echter weinig glansrijk voor het jeugdproduct van Ajax, FC Utrecht en PSV. Tussendoor speelde Tannane nog in de kleuren van La Liga-formatie Las Palmas, een huurperiode die uiteindelijk ook weinig vruchten afwierp. 

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
ousamma tannane
saint étienne
az alkmaar
eredivisie
ligue 1
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
younès belhanda
galatasaray
al ittihad
dgsn
politie
eu
rotterdam
agadir
la liga
malaga
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten