Azaitar roemt de steun van Koning Mohammed VI voor MMA-toernooi in Marokko

marokko
1
6 aug '18
Ter gelegenheid van de persconferentie van het eerste MMA-toernooi genaamd 'Brave 14' hebben de gebroeders Azaitar de rol van de Koning in de ontwikkeling van de sport in Marokko benadrukt.

De steunpilaar van het eerste Mixed Martial Arts-toernooi (MMA) ooit gehouden in Marokko, Abu Bakr Azaitar, toonde zijn trots op het zien van een evenement van deze omvang in Marokko, meldt het dagblad Al Akhbar vandaag.

De gebroeders Azaitar roemden tijdens de persconferentie van afgelopen zaterdag in Rabat, Koning Mohammed VI die de organisatie van dit sportevenement in Marokko heeft aangemoedigd.

"Onze Koning gaf een impuls aan de verschillende sporten in Marokko en we willen hem bedanken door de organisatie van dit evenement waarvan het inkomen wordt gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen", zei Abu Bakr Azaitar.

Tijdens deze persconferentie probeerden journalisten meer te weten te komen over de relatie van de gebroeders Azaiter met de Koning, en met name over de foto die hij in juni jongstleden had gemaakt. Als een goede diplomaat sprak Azaitar enkel over het respect dat hij heeft voor de Koning.

Daarnaast riepen de gebroeders Azaitar op tot bevordering van vechtkunsten in Marokko en moedigden zij ouders aan om hun kinderen te leiden naar deze zeer nuttige sporten, zowel voor hun opleiding als voor hun fysieke welzijn.

Ter herinnering, het evenement 'Brave 14'  wordt georganiseerd door de Brave Combat Federation (BCF) en vindt plaats op 18 augustus in Tanger, met de deelname van 18 professionele vechters. Een primeur in Marokko én in Afrika.

© Redactie 2018
marokko
azaitar
mohammed vi
steun
sport
mma
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi