Nationale Migrantendag: Een eerbetoon aan Marokkanen woonachtig in het buitenland

buitenland
0
9 aug 8:04
Een speciaal eerbetoon in Marokko op 10 augustus aan Marokkanen die in het buitenland wonen (MRE).
De Nationale Migrantendag wordt dit jaar gevierd onder het thema "de rol van Marokkanen die in het buitenland verblijven in de ontwikkeling van de nationale economie". Een eerbetoon aan de MRE.

Deze nationale dag wordt elk jaar gevierd op 10 augustus. Het thema van dit jaar is in overeenstemming met de bekommernis van Koning Mohammed VI voor de leden van de Marokkaanse gemeenschap die in het buitenland wonen, geeft een verklaring van het ministerie van Buitenlandse Zaken aan.

Het doel is om de prestaties op het gebied van ondersteuning en aanmoediging van MRE te benadrukken die bijdragen aan de ontwikkeling van de nationale economie, en om kansen en investeringssectoren te identificeren om de economie te stimuleren.

Deze dag zal worden gekenmerkt door de organisatie van evenementen in alle wilaya's, prefecturen en provincies van het Koninkrijk, in de vorm van vergaderingen en symposia om kwesties te bespreken die verband houden met het thema van dit jaar, naast andere kwesties die MRE aangaan, meldt dezelfde bron.

Vertegenwoordigers van de relevante overheidsdiensten, nationale en academische instellingen en private partners zullen deelnemen aan deze vergaderingen.
© Redactie 2018
marokko
marokkanen
eerbetoon
mre
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
treinongeval
bouknadel
olympische
jeugdspelen
jamal khashoggi
migranten
teammarokko
onderzoek
champions league
turkije
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam