Eid Al-Adha: Uitgebreide training voor professionele slagers

buitenland
0
10 aug '18
Operatie 'Guezar Diali' is het eerste experiment in zijn op soort in Marokko.
Een operatie genaamd "Guezar Diali", waarin professionele slager uit verschillende regio's van Marokko samenkomen en getraind worden, werd woensdag in Casablanca gelanceerd als onderdeel van de voorbereidingen voor Eid Al Adha 1439.

De operatie "GuezarDiali", een eerste experiment in zijn soort op nationaal niveau, bestaat uit het trainen van ongeveer 3000 professionals met betrekking tot hygiëne tijdens de voorbereiding van kadavers voor Eid.

Bij deze gelegenheid benadrukte Mohamed Sadiki, secretaris-generaal van het ministerie van Landbouw, Maritieme Visserij, Plattelandsontwikkeling en Water en Bossen, dat dit initiatief beoogt mogelijke gezondheidsproblemen te voorkomen door professionals bewust te maken van goede hygiënische praktijken bij het voorbereiden van de karkassen.

Hij benadrukte ook de inspanningen van deze afdeling om een goede kwaliteit rood vlees in de hele productieketen te garanderen, waarbij hij opmerkt dat alle initiatieven die in dit verband zijn genomen in samenwerking met de professionals van de sector, hebben geleid tot een verhoogde consumptie van dit type vlees.

De voorzitter van FIVIAR (federatie van rood vlees), Mustapha Belfkih, legde uit dat de operatie ''Guezar Diali '' een brede campagne van training en bewustwording is ten behoeve van professionals in de sector, die in de loop van volgende week zal worden uitgebreid naar alle professionals in de verschillende regio's van het Koninkrijk.
© Redactie 2018
marokko
eid al-adha
slagers
training
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
can2019
donald trump
zamalek
ongeluk
ov
rsb
iran
teheran
fifa
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech