Luchthaven Casablanca: Nigeriaan opgepakt met cocaïne in zijn darmen

buitenland
1
13 aug '18
Een totaal van 1.855 kilo cocaïne werd op zaterdagmiddag uit de darmen gehaald van een Nigeriaan in het Ibn Rochd ziekenhuis in Casablanca.
Verdacht van cocaïnehandel, werd de verdachte op 5 augustus gearresteerd door de veiligheidsdiensten toen hij op een vlucht vanuit Sao Paulo aankwam op de internationale luchthaven Mohammed VI in Casablanca, meldt het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) in een verklaring. De verklaring voegt eraan toe dat de verdachte onder medisch toezicht van het ziekenhuis was geplaatst om de cocaïnecapsules uit zijn darmen te halen.

Na de stabilisatie van zijn gezondheidstoestand en de extractie van alle capsules uit zijn darmen, werd de beklaagde in politiehechtenis geplaatst en ter beschikking gesteld van het onderzoek om de omstandigheden van deze zaak te verhelderen.

De zaak maakt deel uit van de versterking van het toezicht aan de grensposten ter bestrijding van internationale drugshandel en psychotrope producten, concludeert dezelfde bron.
© Redactie 2018
marokko
casablanca
luchthaven
nigeriaan
cocaine
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
utrecht
schietpartij
malawi
afrika cup 2019
team marokko
nieuw-zeeland
schutter
slachtoffers
algerije
politie
atlasleeuwen
frmf
casablanca
wk 2018
tanger
ajax
hervé renard
eredivisie
marrakech
mohammed vi
hakim ziyech
spanje
rabat
daesh