Luchthaven Casablanca: Nigeriaan opgepakt met cocaïne in zijn darmen

buitenland
1
13 aug 12:32
Een totaal van 1.855 kilo cocaïne werd op zaterdagmiddag uit de darmen gehaald van een Nigeriaan in het Ibn Rochd ziekenhuis in Casablanca.
Verdacht van cocaïnehandel, werd de verdachte op 5 augustus gearresteerd door de veiligheidsdiensten toen hij op een vlucht vanuit Sao Paulo aankwam op de internationale luchthaven Mohammed VI in Casablanca, meldt het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) in een verklaring. De verklaring voegt eraan toe dat de verdachte onder medisch toezicht van het ziekenhuis was geplaatst om de cocaïnecapsules uit zijn darmen te halen.

Na de stabilisatie van zijn gezondheidstoestand en de extractie van alle capsules uit zijn darmen, werd de beklaagde in politiehechtenis geplaatst en ter beschikking gesteld van het onderzoek om de omstandigheden van deze zaak te verhelderen.

De zaak maakt deel uit van de versterking van het toezicht aan de grensposten ter bestrijding van internationale drugshandel en psychotrope producten, concludeert dezelfde bron.
© Redactie 2018
marokko
casablanca
luchthaven
nigeriaan
cocaine
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
de graafschap
staatsliedenbuurt
migratie
toeristen
belgie
adila
imlil
caf
liquidaties
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam