Overeenkomst bereikt tussen Royal Air Maroc en Marokkaanse pilotenvereniging

marokko
0
15 aug '18
Royal Air Maroc en de Marokkaanse pilotenvereniging hebben overeenstemming bereikt om een einde te maken aan de crisis.

Na verschillende vluchten die sinds 18 juli zijn geannuleerd, hebben Royal Air Maroc (RAM) en de Marokkaanse pilotenvereniging (AMPL)  een overeenkomst bereikt die "een einde maakt aan de crisis" die bijna een maand heeft geduurd, volgens een gezamenlijke verklaring die gisterenavond laat is vrijgegeven.

De overeenkomst werd ondertekend na een bijeenkomst op het hoofdkantoor van RAM in Casablanca, een delegatie van het ministerie van Toerisme was hier ook bij aanwezig. De bijeenkomst duurde langer dan 12 uur.

De gezamenlijke verklaring bevat verder geen details over de clausules van de nieuwe overeenkomst tussen het RAM en zijn piloten.

Beide partijen verwelkomen het afsluiten van een overeenkomst die de punten van overeenstemming samenbrengt en het vertrouwensklimaat herstelt. Zij willen tevens "de gebruikers van Royal Air Maroc bedanken voor hun loyaliteit aan de nationale luchtvaartmaatschappij."

"Bovendien benadrukken RAM en AMPL hun toewijding om samen te werken om de klantervaring voor de passagiers van het bedrijf te verbeteren. De hoge mate van professionaliteit van de piloten, hun nauwkeurigheid en hun plichtsbesef zijn belangrijke punten voor Royal Air Maroc."

© Redactie 2018
marokko
royal air maroc
overeenkomst
pilotenvereniging
crisis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi