L'Équipe: 'Mendyl morgen medisch gekeurd bij Schalke 04'

marokko
3
16 aug '18
De 13-voudig international staat voor een wel heel mooie stap in zijn nog prille carrière: volgens de laatste berichten is hij op weg naar Bundesliga-gigant Schalke 04.

Als we het doorgaans goed ingevoerde L'Équipe mogen geloven, transfergerucht de wereld in geholpen door journalist Joël Domenighetti, dan is Hamza Mendyl heel dicht bij een definitieve overgang naar het in Gelsenkirchen gevestigde Schalke 04. De Bundesliga-formatie krijgt het jeugdproduct van de Académie Mohammed VI de Football morgen op de medische keuring, mocht het zo zijn dat de back deze tests succesvol doorstaat dan ligt er een contract van maar liefst 5 seizoenen klaar. 

Opgeleid in Marokko, vanaf morgen mogelijk actief in hoogste voetbalafdeling van Duitsland
Na in Marokko te zijn opgeleid kreeg de vleugelverdediger in de winter van 2016 de kans om zijn talent in Europa te etaleren, de club die destijds een handreiking deed naar de talentvolle verdediger was LOSC Lille. Via het beloftenelftal van die bewuste formatie werkte Mendyl zich op naar de hoofdmacht van de viervoudig Franse landskampioen. Naar verluidt, zo meldt L'Équipe vandaag bij monde van Domenighetti, houdt zijn huidige werkgever tot maar liefst €7 miljoen over aan de overgang. 

Photocredit: LOSC Lille

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hamza mendyl
losc lille
schalke 04
transfer
bundesliga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi