Telegraaf: 'Amrabat lijkt net zo uit de gratie geraakt als Boëtius'

marokko
7
17 aug '18
De bezetting van de reservebank van gisteren, voorronde UEFA Europa League tegen AS Trenčín, is volgens de Telegraaf een weinig positief signaal naar de Marokkaans-international.

Waar er voor Jean-Paul Boëtius vanuit de club wordt aangestuurd op een zomers vertrek, lijkt er voor Sofyan Amrabat ook weinig sportief vooruitzicht in het verschiet. Trainer Giovanni van Bronckhorst koos gisteravond voor een buitengewoon 'jong' geheel aan reservespelers, de zomeraankoop van vorig jaar viel voor dit treffen dus buiten de boot. De Telegraaf meldt vanochtend dat dit weinig goeds belooft voor het kansenperspectief van de voormalig FC Utrecht-speler. 

'Amrabat lijkt net zo uit de gratie geraakt als Boëtius'
Er wordt zelfs gesteld dat de keuzeheer van de Feyenoorders eerder een beroep zal doen op het duo Yassin Ayoub en Renato Tapia dan dat hij gebruik gaat maken van de diensten van de 21-jarige middenvelder. 

Amrabat kwam zoals gezegd vorig jaar over van de Domstedelingen, het begin van zijn debuutseizoen kwam hij verrassend sterk uit de startblokken. Zo goed dat er een tijd lang vanuit de KNVB werd gepoogd hem te winnen voor het Nederlandse elftal. Uit de 38 officiële optredens die hij binnen de lijnen doorbracht vorig seizoen kwamen 3 doelpunten en 2 assists voort, hiervan is één treffer in de UEFA Champions League gevallen (red. 3-1 verlies tegen SSC Napoli). 

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
sofyan amrabat
giovanni van bronckhorst
feyenoord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi