Mundo Deportivo: 'El Haddadi blijft dit seizoen bij Barça'

sport
0
18 aug '18
Het jeugdproduct van de Catalanen heeft ervoor gekozen, bij gebrek aan betere opties, om voorlopig bij de selectie van de regerend landskampioen te blijven.
Als we het doorgaans goed ingevoerde Mundo Deportivo mogen geloven dan is FC Barcelona trainer Ernesto Valverde verzekerd van breedteversterking Munir El Haddadi. De 22-jarige multifunctionele aanvaller opteert voor een tijdelijk verblijf bij de club waar hij onder contract staat, aldus het eerder genoemde medium. Vorig seizoen verdedigde de enkelvoudig Spaans-international nog de kleuren van Deportivo Alavès, daar ontpopte hij zich als een veelscorende spits: uit 37 officiële optredens kwamen maar liefst 14 treffers en 7 assists rollen (La Liga en Copa del Rey). 

Bankzitter tijdens gewonnen Super Cup in Tanger
De laatste keer dat de aanvaller deel uitmaakte van de selectie van Barça was tijdens de gewonnen Spaanse Super Cup, vanaf de reservebank zag hij zijn ploeg in het Grand Stade de Tanger met 2-1 het hoofd bieden tegen opponent Sevilla. Tijdens dit treffen waren helaas geen speelminuten weggelegd voor de voormalig speler van Valencia. 

Photocredit: MedioTiempo
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
munir el haddadi
fc barcelona
eric abidal
la liga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
racisme
arrestatie
frankrijk
moskee
arie slob
vn
reda
dgsn
westland
gemeenteraad
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
politie
spanje
eredivisie
mohammed vi
rabat
moord
afrika cup
daesh