Mundo Deportivo: 'El Haddadi blijft dit seizoen bij Barça'

sport
0
18 aug '18
Het jeugdproduct van de Catalanen heeft ervoor gekozen, bij gebrek aan betere opties, om voorlopig bij de selectie van de regerend landskampioen te blijven.
Als we het doorgaans goed ingevoerde Mundo Deportivo mogen geloven dan is FC Barcelona trainer Ernesto Valverde verzekerd van breedteversterking Munir El Haddadi. De 22-jarige multifunctionele aanvaller opteert voor een tijdelijk verblijf bij de club waar hij onder contract staat, aldus het eerder genoemde medium. Vorig seizoen verdedigde de enkelvoudig Spaans-international nog de kleuren van Deportivo Alavès, daar ontpopte hij zich als een veelscorende spits: uit 37 officiële optredens kwamen maar liefst 14 treffers en 7 assists rollen (La Liga en Copa del Rey). 

Bankzitter tijdens gewonnen Super Cup in Tanger
De laatste keer dat de aanvaller deel uitmaakte van de selectie van Barça was tijdens de gewonnen Spaanse Super Cup, vanaf de reservebank zag hij zijn ploeg in het Grand Stade de Tanger met 2-1 het hoofd bieden tegen opponent Sevilla. Tijdens dit treffen waren helaas geen speelminuten weggelegd voor de voormalig speler van Valencia. 

Photocredit: MedioTiempo
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
munir el haddadi
fc barcelona
eric abidal
la liga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
israel
palestina
rotterdam
scholen
super league
europa
pvv
trump
veronica inside
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten