Een kijkje bij Oum Rabia (video)

buitenland
2
De bronnen van Oum Rabia, in het hart van de Midden-Atlas, ervaren in deze tijden van hitte een grote toestroom van vakantiegangers uit alle regio's van Marokko.
Gezinnen en hun kinderen genieten al in de vroege uren van de dag van de frisheid van het water. Vakantiegangers, zelfs als ze kamperen onder geïmproviseerde onderkomens, bereiden hun maaltijden ter plaatse en nippen genietend van hun muntthee.

Maar deze opmerkelijke plaats wekt de indruk vergeten te worden door de lokale autoriteiten. Ondervraagd door Lefr360 roepen de vakantiegangers de gekozen functionarissen van Khénifra op om zich bezig te houden met de realisatie van een basisinfrastructuur die hard nodig is in dit zeer drukke gebied. "Het is een schande dat deze plaats in dezelfde zielige staat verkeert waarin het onder het protectoraat stond", zegt één van hen.

Oum Rabia ligt bij de stad M'rirt, onder Khénifra. De bronnen van Oum Rabia worden gevoedt door de rivier Oum Er-Rbia. Oum Er-Rbia is de op één na langste rivier van Marokko en 555 km lang.YouTube link


Videocredit: Lefr360
© Redactie 2018
marokko
oum rabia
midden-atlas
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
douane
botola pro
real madrid
dgsn
golaso
champions league
fc groningen
haven
uefa
mohammed ihattaren
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
mohammed vi
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten