Transfer Talks: 'Amrabat krijgt drietal buitenlandse clubs als uitwijkmogelijkheid'

marokko
0
22 aug '18
Het nieuws dat hij op zoek wil naar een andere werkgever is nog maar een paar dagen oud, echter melden gegadigden zich nu al voor de box-to-box middenvelder.

Het doorgaans goed ingevoerde Voetbal International meldt vanochtend vroeg dat de Marokkaans-international kan rekenen op interesse van in ieder geval 3 buitenlandse formaties. Het zou gaan om Club Brugge, Sporting Portugal en 'last but not least' het Duitse 1. FSV Mainz 05, in welk stadium die interesse momenteel verkeert is niet bekendgemaakt. Vlak voor het treffen met Excelsior afgelopen zondag (red. 3-0 thuiszege) maakte coach Giovanni van Bronckhorst bekend dat Amrabat een transferverzoek heeft ingediend, vanuit de club wordt dan ook volledige medewerking verleend om de speler elders aan de bak te krijgen. 

Weinig sterke indruk achtergelaten tijdens debuutseizoen in de Kuip
Afgelopen zomer kwam het jongere broertje van oud-PSV'er Nordin Amrabat voor om en nabij de €4 miljoen over van FC Utrecht, de indruk die hij bij zijn voormalige werkgever achterliet kwam helaas maar mondjesmaat terug tijdens zijn dienstverband in Rotterdam-Zuid. Uit de 38 officiële optredens van het vorige seizoen kwamen slechts 3 goals en 2 assists rollen, te weinig om een stempel te drukken op de algehele teamprestatie.

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
sofyan amrabat
feyenoord
transfer
eredivisie
pikorde
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi