Afrika Cup 2019: Renard neemt El Ahmadi op in selectie

marokko
12
24 aug '18
Ondanks zijn overgang naar het Midden-Oosten houdt Hervé Renard vast aan de stille kracht van het Marokkaanse middenveld.

Karim El Ahmadi is tot nu toe de eerste vrijgegeven naam uit de selectie van de Fransman, diens contractclub Al Ittihad maakte gisteravond zijn oproep bekend via de eigen kanalen. Zoals al eerder werd aangekondigd door diverse bronnen uit Marokko gaat Renard zijn selectiebeleid niet drastisch omgooien na het teleurstellende WK-optreden van zijn ploeg, de voormalig trainer van onder andere LOSC Lille en Ivoorkust zal voorlopig vast blijven houden aan bepaalde routiniers. 

Marokko - Malawi, op 7 september in het Stade Mohammed V te Casablanca
Marokko neemt het op de zevende van volgende kalendermaand op tegen groepsgenoot Malawi, dit in strijd om een ticket voor de Afrika Cup van 2019 die in de zomer van het betreffende jaar gehouden gaat worden. Dit kwalificatieaffiche wordt afgewerkt in het Stade Mohammed V te Casablanca, de voorbereiding daarentegen vindt plaats in Rabat. Over de exacte speeltijd, de zenders die gaan uitzenden en de kaartverkoop houden we jullie uiteraard op de hoogte!

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
karim el ahmadi
hervé renard
afrika cup
malawi
kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi