Amrabat over Champions League-deelname: 'Mooiste wat er is'

marokko
2
24 aug '18
De kersverse contractspeler van Club Brugge doorstond de medische keuring gisteren met succes en stond vandaag zijn eigen club te woord.

De nog maar 22-jarige Sofyan Amrabat kan zich naast zijn eerste buitenlandse avontuur ook verheugen op een nog leukere bijkomstigheid. Zijn nieuwe werkgever heeft namelijk, na zich gekroond te hebben tot landskampioen van de Jupiler Pro League, UEFA Champions League-voetbal in het vooruitzicht. Hier heeft de 7-voudig international het dan ook onder andere over tijdens zijn eerste voorstelronde met de aanhang van de 15-voudig landskampioen. 

''Ik hoop op Real Madrid, Dortmund en Manchester United''
''Dat is het mooiste wat er is, als voetballer het hoogst haalbare”, zegt Amrabat over de deelname aan het miljardenbal. ''Ik hoop op Real Madrid, Dortmund en Manchester United. Spanje, Duitsland, Engeland en België. En dan gaan wij door."

Dan vervolgt het jeugdproduct van FC Utrecht: ''Het belangrijkste is om kampioen te worden. Ik denk dat er ook een sterk team staat, dus daar gaan we vol voor. Dit is een hele mooie club, die vergelijkbaar is met Feyenoord: trouwe supporters, altijd een goede sfeer... Een echte volksclub. Ik heb natuurlijk ook een gesprek gehad met de mensen van de club en ik had er meteen heel veel zin in. Er sprak veel vertrouwen uit.''

Photocredit: Club Brugge.be

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
sofyan amrabat
feyenoord
club brugge
uefa
champions league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?